(0) Daaaaaaaaaaggggggg!!!!! - 3 juli 2010

Twee kratten bier. Genoeg? De discussie in de Albert Heijn was kort maar krachtig: "als het op is, is het op!" Dat zelfde gold voor de vijf flessen ros, de zakken chips en de kipkerrie. Na de eerste helft van Spanje Paraguey (WK 2010, Spanje won uiteindelijk met 1-0) druppelden de genodigden binnen. Vrienden, vrienden en nog eens vrienden, huis en tuin liep vol. De buurman sloot heel verstandig deuren en ramen, want achterin de tuin werd een paasvuur gebouwd (met dank aan Ben). Halverwege de avond kwam Leonie op het briljante idee op de camera erbij te pakken. Nadien werd het feest vooral verlicht door de flits van de Canon EOS 500. EN hier zitten we dan. Samen achter de laptop, de foto's van gisterenavond te bekijken en hard te lachen over het resultaat. Er zitten juweeltjes tussen.
http://picasaweb.google.nl/118442362629720251754/Uitzwaaifeestje?feat=email#

Twee dingen (naar: Femke Halsema):
1) we vertrekken zaterdag 10 juli, halverwege de ochtend. We komen aan wanneer Nederland de WK-finale speelt tegen Duitsland (zou het?).
2) Het plan is om een rondje Zuid Oost Azie te doen, denk aan Maleisie, Indonesie, via Borneo naar Vietnam, Cambodja, Laos! en dan via Thailand (happy endings?) terug naar Maleisie waar we 20 december het vliegtuig terugnemen. Via deze site houden we jullie en vooral onszelf op de hoogte van de avonturen, hoogte en misschien ook wel dieptepunten. We hebben er zin in ! Wat we helemaal te gek vinden zijn jullie reacties op onze verhalen. Dus schroom niet en doe een 'leuk', 'mooi' , 'geinig', of een uitgebreide reactie.

Tot over een half jaar!

Dirk Jan / Leonie.

Ontvang e-mail wanneer nieuw reisverslag is geplaatst!

H, dat is handig. Geef hier je email adres op en je krijgt automatisch een emailtje wanneer er een nieuw reisverslag is geplaatst. Hoef je niet meer elke dag de website te checken (mag natuurlijk wel). Jouw e-mail adres wordt na onze reis automatisch verwijderd. Ik kwam erachter dat deze functie niet goed werkte, maar vanaf vandaag (7 september) doet die het wel. Iedereen voor vandaag zijn of haar emailadres had ingevuld moet het even opnieuw invoeren.

renate - 4 juli 2010

Gelukt!!!! Ik kan ze nu ook zien... heerlijk!!

En.... ik hou jullie in de gaten de komende tijd.

liefs

Loes - 4 juli 2010

Nou, wat een charmante foto zeg! Haha, wel lekker spontaan zullen we maar zeggen. Vonden het een geslaagd feestje! Zie jullie zaterdag, de tomtom ligt al klaar..Liefs

Karen - 5 juli 2010

Leuk om jullie te kunnen volgen! Zal dat zeker gaan doen (toch genoeg tijd;-)).

Eerst nog tot dinsdag. Kus


Robert - 8 juli 2010

Goede reis en geniet ervan.
Ook op Windesheim zullen we jullie volgen.
Groet,
Robert

Hester - 8 juli 2010

Ha Dirk Jan en Leonie,

Een goede reis toegewenst en veel plezier aanstaande zondagavond in jullie oranje outfit ergens in de rimboe!

Veel plezier samen toegewenst het aankomende halfjaar.

Groet,
Hester

PS Dirk Jan, vergeet je shirts niet bij de Hema vanavond!

Cora - 8 juli 2010

He Dirk Jan,

Ik zal volgende week aan jullie denken als ik op Perhentian Islands ben... Wie weet kom ik je daar of elders in Maleisie nog wel tegen!

Geniet ervan!

Cora

Carolien - 9 juli 2010

Ik loop heel hard achter de feiten aan. Je laatste mailtje kwam voorbij, dus nog een snelle sprint richting bedrijfsbureau. Maar helaas je was al vertrokken. Daarom vandaag snel een kaartje op de bus en nu zie ik dat jullie morgenochtend al vertrekken! Dus dan maar even op deze manier; ik hoop dat jullie een fantastische tijd tegemoet gaan. Veel plezier en ik zal jullie verhalen zeker volgen.

groetjes, Carolien

Lizet - 9 juli 2010

Ha die leonie en Dirk jan!

Ik wil jullie nog even een fijne reis toewensen!
Jullie komen dus aan en ned moet dus tegen spanje(zou het, ja dus niet tegen duitsland) Het wordt vast een hele mooie reis. ik wens jullie het allerbeste toe en dat jullie weer bruin en heel mogen aankomen.

Lizet

Sander - 9 juli 2010

Ah, nu ik mijn eigen comment zie weet ik het al; de datum wordt verkeerd opgeslagen f uitgelezen. Hij doet iets met 7-9-2010 in plaats van 9-7-2010.

Sander - 9 juli 2010

Ha Dirk Jan, de nerd moet het weer zeggen natuurlijk maar waarom staan bovenstaande comments op 7 augustus? :-)

Enjoy!henk en jannie - 13 juli 2010

wy zitten met zn beiden voor de laptop om jullie een berichtje te sturen .
fyn dat jullie een goede vlucht hebben gehad ,wy hopen dat jullie de komende dagen veel plezier hebben .jammer van het ned elftal maarde huldeging was groots.
groetjes van pa en ma veel liefs en een dikke zoen voor beide

Plaats een reactie
Naam:
Code: Vul deze 4 cijfers in bij Code.
Reactie: