(13) Even in Birma - 22 november 2010
Lieve lezers en lezerinnen,

Wat we niet zouden doen hebben we toch gedaan, we zitten in Myanmar, beter bekend als Birma. Het is hier ongelofeloos fantastisch leuk, de mensen dan met name, want de rest is oud en 6de hands en versleten enz. Maar dat maakt niet uit want we kijken alleen naar de witte tanden van de lachende locals.

Er is zeer beperkt internet in Myanmar en wat beschikbaar is, is ook nog eens gecencureerd. Dus is het onzeker of wij de komende weken iets online kunnen doen. Rond 10 december vertrekken we weer uit Myanmar, terug naar Bangkok. Daarna nog ruim een week strand en dan terug naar de koelkast (begrijp ik uit de vele mails die eindigen met 'Geniet daar nog van het mooie weer, het is hier verschikkelijk koud').

Ik mail jullie zodra er weer iets gepubliceerd staat!
Groetjes uit een 'zonovergoten' Birma.

Dirk Jan en Leonie.





Ontvang e-mail wanneer nieuw reisverslag is geplaatst!

Hé, dat is handig. Geef hier je email adres op en je krijgt automatisch een emailtje wanneer er een nieuw reisverslag is geplaatst. Hoef je niet meer elke dag de website te checken (mag natuurlijk wel). Jouw e-mail adres wordt na onze reis automatisch verwijderd. Ik kwam erachter dat deze functie niet goed werkte, maar vanaf vandaag (7 september) doet die het wel. Iedereen voor vandaag zijn of haar emailadres had ingevuld moet het even opnieuw invoeren.

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Jij als eerste?

Plaats een reactie
Naam:
Code: Vul deze 4 cijfers in bij Code.
Reactie: