(2) korte verhalen - 17 juli 2010

De wc-douche.

Zoals gezegd: de douche in onze hotelkamer hangt boven de toiletpot. In eerste instantie een vreemde keuze. Maar na intensief gebruik begin ik de voordelen hiervan in te zien. Een top 5:

1)      Na elke douchebeurt is de WC schoongemaakt!

2)      Plassen onder de douche, geen issue meer!

3)      Ontspannen douchen, zittend op de pot.

4)      De WC-bril staat significant vaker omhoog. Woordenwisselingen over dit onderwerp significant gedaald!

5)      Na het poepen, de sproeier erop! Schijnt veel beter te zijn dan WC-papier.

Zwarte raven.

Een bepaalde vriendin van Leonie noemt vrouwen gekleed in burka : ‘Zwarte raven’. Op ons vakantieplekje zijn heel wat raven neergestreken. Vergezeld met manlief die het niet zo nauw neemt met klederdracht. Hem zie je lopen in een korte broek en hemdje, waar zijn wat dikke behaarde buik onder vandaan komt. Aan rechterhand en nek diverse gouden kettingen en aan zijn linkerhand een Rolex-achtig horloge. Van de raaf zijn alleen haar ogen zichtbaar.  

Nu is parasailing immens populair hier op Langkawi. Met zo’n parachute achter een speedboot hangen. Mijn aandacht werd getrokken toen ik haar de lucht in zag gaan. Met burka en al! ‘Kijk, daar vliegt weer zo’n zwarte raaf’, stootte Leonie mij aan.

Jetlag.

Dus elke ochtend zetten we de wekker. Onze iPod heeft een ingebouwde wekker met geluidjes zoals krekels of het ruisen van de zee. De ruisende zee van de iPod kwam niet boven de ruisend zee van Langkawi uit en we werden om 13:00 uur wakker. Ik sliep pas weer toen het licht werd.

Gisterenavond hebben we tot 2 uur ’s nachts film gekeken. Vanochtend rond negen uur hoorde ik de krekels van de iPod. Leonie heeft ze persoonlijk allemaal morsdood geslagen. We werden tegen half elf wakker. Vandaag gevochten tegen de behoefte aan een middagdutje. Morgenochtend streven we naar half 10. De iPod zal ons dan proberen wakker maken met een deuntje van Rammstein.Ontvang e-mail wanneer nieuw reisverslag is geplaatst!

Hé, dat is handig. Geef hier je email adres op en je krijgt automatisch een emailtje wanneer er een nieuw reisverslag is geplaatst. Hoef je niet meer elke dag de website te checken (mag natuurlijk wel). Jouw e-mail adres wordt na onze reis automatisch verwijderd. Ik kwam erachter dat deze functie niet goed werkte, maar vanaf vandaag (7 september) doet die het wel. Iedereen voor vandaag zijn of haar emailadres had ingevuld moet het even opnieuw invoeren.

Jordi & Joyce - 17 juli 2010

Hey,

Misschien is SOMETIMES van BRITNEY SPEARS een goede wake-up call!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Fpo9lb6TGgk

Liefs Jordi & Joyce

Peter - 22 juli 2010

Hoi beiden,

Een para-sailende raaf!
Een geweldig beeld, hoe heette die bestseller [boek :-)] in Afghanistan over die vliegerende vriendjes. Als je vliegeren dan vervangt door para-sailende raven; geweldig!
Veel succes met jullie jetlag [hebben krekels ook last van Jetlag?]

Groet'n,
van Peter
uit Harderwiek

Cora - 25 juli 2010

He nou wen er maar aan... je weet maar nooit hoe de wc's zullen zijn in andere landen.

Ik ben nu in Cambodja en begin morgen met vrijwilligerswerk op het platteland, daar is de douche een waterpomp en de wc een gat in de grond!

Hoe zijn je ervaringen met Maleisie? Ik heb een top tijd gehad! Ben ook nog even in Singapore geweest!

Geniet ervan en niet met mate!
Cora

Tamara - 13 augustus 2010

DJ, wanneer verschijnt je eerste korte-verhalen boek? Ik ben de eerste koper en neem er gelijk 10 af!!

Geniet, geniet, geniet!!
Liefs,
Tamara

Plaats een reactie
Naam:
Code: Vul deze 4 cijfers in bij Code.
Reactie: