Vriendschap - 17 september 2011
Sinds de man zijn grot heeft verruild voor een rijtjeshuis op een vinexlocatie van een middelgrote provinciestad en zijn carrière van mamoetjager heeft verruild voor die van internal process redesign assistent controller zijn er momenten dat hij er even tussenuit moet om zijn medeholbewoners in een ontspannen omgeving te treffen. Oftewel, vriend T en ik gaan naar de kroeg....Lees meer (39 reacties)


Verliefd - 9 november 2009
Ik ben verliefd. En ik kwam daar achter toen ik met een doos tampons in de supermarkt stond. Ik gebruik zelf al jaren geen tampons meer en wist ook eigenlijk niet wat die tampons in mijn hand deden....Lees meer (60 reacties)


Helprich - 14 oktober 2009
Ik heb een nieuwe vriend. Het is officieel. Fijne jongen, Christelijk opgevoed, lacht netjes om mijn grappen. Zet zijn vuile kopje in de vaatwasser. ...Lees meer (4 reacties)


Groningen - 11 oktober 2009
Groningen was een soort van impulsieve keus. Ik stond voor de ticketautomaat van de NS. Een rijtje plaatsnamen verscheen rechts in beeld. Ter inspiratie, vermoed ik....Lees meer (60 reacties)


Travestiet - 5 april 2009
Ik stond weer eens te plassen. In een urinoir wel te verstaan. Niet dat je denkt … enz. En zomaar uit het niets vroeg ik mij af ‘Gaan travestieten naar de heren of naar de dames?’ ...Lees meer (62 reacties)


Ontvang column per e-mail
Wil jij automatisch een e-mail bericht ontvangen bij het verschijnen van een nieuw verhaal op deze site? Laat hieronder je e-mail adres achter en ontvang de laatste column als eerste!

aanmeldenafmelden